Popronde 2014 Nijmegen

Donderdag 18 september 2014 is het weer zover! De popronde vind dan weer plaats in Nijmegen.

Ook bij de Hemel is er weer spectaculaire muziek te beleven in het Brouwerscafé. In een huiskamersfeer kan je heerlijk genieten van topartiesten en geweldige bieren! Onderstaand een overzicht van de programmering:

Programma Popronde bij De Hemel

21.00: Iris Penning (Nederlandstalig, heeft voorprogramma’s gedaan voor De Dijk, Janne Schra en Spinvis. Ze komt hartstikke solo spelen http://www.popronde.nl/profiel/4099)
22.00: Jack and the Weatherman (duo dat live speelt met alleen akoestische gitaar en zang, zomerse popliedjes die het voorprogramma deden voor Chef’Special en al in Paradiso en de Melkweg hebben opgetreden
23.00: Cannonball Johnsons(kwartet dat doet denken aan Mumford & Sons, tourden al door Ierland, speelden op het Bevrijdingsfestival en brengen inmiddels behoorlijk wat volk op de been)

Wat kost het?

Entree voor de popronde is gratis! Zorg ervoor dat je op tijd komt want de afgelopen jaren is het erg druk geweest!

Wat is de popronde?

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november plaatsvindt in een groot aantal steden.

<p”>In 2014 kan je de Popronde meemaken in 31 steden. In Nijmegen vind de opening plaats op donderdag 18 september, bij het Valkhof Museum. In Nijmegen doen meer dan 25 locaties mee aan de Popronde! Kijk voor het volledige programma op http://www.popronde.nl/steden/nijmegen. De bands die spelen zijn afkomstig uit heel Nederland en krijgen middels de Popronde de mogelijkheid zich te presenteren voor publiek, pers en programmeurs van plaatselijke podia en festivals. Popronde is een kweekvijver en het festival is een opstap naar zalen en festivals buiten de eigen regio en naar een groter publiek. O.a. de Haarlemse band ‘Chef Special’ maar ook Blaudzun zijn doorgebroken via deelname aan de Popronde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *