Lunch

De Hemel is een mooie plek waar je lekker kunt eten en drinken. Geniet van een heerlijke lunch, binnen of op het mooiste terras van Nijmegen!  Met verschillende mooie ruimtes hebben wij een unieke locatie in het centrum van Nijmegen. Ontspannen lunchen in ons gezellige café of restaurant, een mooie ruimte voor private lunch of private dining of uit eten met een groep, bij De Hemel kan het!

Bij de Hemel draait alles om beleving. Wij hebben verschillende ambachten in de Commanderie van St. Jan.  Geniet van een kop vers gebrande Holy Beans koffie van  Koffiebranderij De Hemel. Proef een heerlijk huisgebrouwen biertje van Stadsbrouwerij de Hemel. Of geniet van de bonbons van Chocolaterie Chocobreak! We hebben een lekkere lunchkaart met warme gerechten, frisse salades, stevige soepen en heerlijke broodjes! Waarom is onze lunch zo populair? Kom proeven en u komt er snel achter!

* Bezig met het plannen van een stadwandeling? De Hemel is een leuke locatie om bij te komen met een kop koffie (en lekkere appeltaart!).

* Zoekt u een mooie locatie voor een lunch met een groep? Wij verzorgen ook groepslunches!