Catering St. Stevenskerk in Nijmegen

Catering St. Stevenskerk

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van N.S.V. Ovum Novum heeft de Hemel op 17 september 2014 de catering verzorgd in de St. Stevenskerk in Nijmegen. Voor de gelegenheid is gekozen voor het unieke 8-gangenmenu van Restaurant & Brouwerscafé de Hemel. Op het evenement zijn 400 personen aanwezig geweest.

 

Tijdens de catering werden de gangen afgewisseld door indrukwekkende sprekers en audio en video presentaties. De sfeer in de stevenskerk was ondanks de grootte erg intiem door de tafelindeling en gebruik van kleurrijke sfeerverlichting.

Over de St. Stevenskerk

Op een steenworp afstand van De Hemel is de St. Stevenskerk gelegen. De Stevenskerk ligt niet alleen geografisch gezien in het hart van de historische stad, de kerk is ook sterk verbonden met de identiteit van Nijmegen. Vanaf Lent ziet u aan de overkant van de waal De Commanderie van St. Jan en St. Stevenskerk in een oogopslag. De kerk, gebouwd in de 13e eeuw is een van de meest in het oog springende gebouwen van de skyline van Nijmegen en leent zich uitstekend voor (culturele) evenementen. Meer informatie over de St. Stevenskerk kunt u vinden op de website.

Welke locaties biedt de Hemel voor Catering?

Niet alleen is onze thuisbasis, De Commanderie van St. Jan, een geweldige locatie voor feesten en partijen, de Hemel verzorgt ook uw catering op locatie. Heeft u op uw werk een speciale gelegenheid? De Hemel kan het verzorgen! De Hemel heeft partnerships met speciale locaties in en rondom Nijmegen. Onder andere kunt u kiezen voor een evenement in de St. Stevenskerk, op een boerderij of in een fabriekshal. Omdat elk evenement zijn eigen sfeer, beleving en locatie vereist!

Hoe kan ik De Hemel boeken voor mijn evenement?

De Hemel verzorgd onder andere de volgende evenementen:

– Bruiloften
– Bedrijsevenementen
– Lezingen
– Promotiefeesten
– Events
– Presentaties
– en meer…!

 

Neem contact op voor meer informatie middels onderstaand contactformulier:

    One thought on “Catering St. Stevenskerk in Nijmegen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *