Groepen

Lekker uit eten met een groep in nijmegen? Iets te vieren met een goed feestje? Dat kan bij Restaurant & Brouwerscafé De Hemel. Een sfeervolle receptie op een zonnig terras in hartje Nijmegen of een spetterend feest in de Commanderie van St. Jan? Een stijlvol geserveerd diner naast onze brouwketels of misschien een high tea op de binnenplaats? Of wat te denken van een een smaakvolle brunch tot aan een compleet kraamfeest, bij De Hemel bent u op de juiste plek! In samenspraak met u maken wij een voorstel op maat. Omdat iedere gelegenheid anders is.

Welke menu’s zijn er voor groepen bij de Hemel?

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor groepen in ons restaurant. U kunt bij ons reserveren met een groep vanaf 6 personen tot een maximum van 500 personen. Uiteraard hebben we veel verschillende mogelijkheden voor het menu en de opstelling in de ruimtes. We bieden verschillende ruimtes aan zodat het met een grote- of een kleine groep het altijd gezellig is. De Hemel biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld uw jaarlijkse bedrijfsfeest, bruiloft, personeelsdiner, kerst- of nieuwjaarsreceptie. Dankzij onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee om uw gelegenheid op volledig eigen wijze te organiseren.

Welke opties zijn er voor lunch?

U kunt met een groep de volgende menu’s bij ons nuttigen:

 • Brouwerslunch
 • 3-gangenlunch (menu op aanvraag, deze maken wij op maat afhankelijk van het seizoen)
 • High Tea
 • Een arrangement in samenwerking met andere bedrijven in ons pand

Welke opties zijn er voor diner?

U kunt met een groep de volgende menu’s bij ons nuttigen:

 • Hemels verrassingsmenu
 • Een 3, 4 of 5 gangenmenu (menu op aanvraag, deze maken wij op maat afhankelijk van het seizoen)
 • Buffetten
 • Walking dinner
 • Catering (Op externe locaties)

Voor welke gelegenheden kunnen wij bij De Hemel terecht?

U kunt bij de hemel voor bijna iedere gelegenheid terecht. Zo organiseren wij regelmatig bruiloften, promotiefeesten en feesten en partijen. Ook groepslunches en groepsdiners verzorgen wij met regelmaat. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een lunch, diner en/of feest kunnen bieden dat uw gasten niet snel zullen vergeten. Denk hierbij aan:

17 thoughts on “Groepen

 1. Goedemiddag,

  Ik ben ideeën op aan het doen voor een bedrijfsuitje in Juni. Wat zijn de mogelijkheden qua eten en de kosten hierbij? Het gaat om een groep van 15 personen. Misschien dat we het willen combineren met ervoor een rondleiding in de brouwerij en een workshop bonbons maken. Ik hoor graag van jullie!

  Mvg.
  Natascha Vergeer

  1. Beste Natasha,
   Hartelijk dank voor uw informatie aanvraag. Het is inderdaad mogelijk om bij ons een bedrijfsuitje te organiseren. De Commanderie van Sint Jan is een bedrijfsverzamelpand met verschillende ambachtelijke bedrijven en horeca. De rondleidingen en workshops worden aangeboden door de brouwerij (www.brouwerijdehemel.nl) en Chocobreak (www.chocobreak.com), de horeca (restaurant en brouwerscafé de hemel) is een apart bedrijf. We hebben ook arrangementen in samenwerking met Chocobreak, deze kunt u vinden via http://restaurantdehemel.nl/restaurant/arrangementen/. Verder kunt u natuurlijk ook een aparte lunch of diner reserveren bij restaurant De Hemel voor of na de workshops.

   Mocht u nog verdere vragen hebben dan vernemen wij die graag.

 2. Goedemiddag,

  Jaarlijks organiseer ik een teamuitje en ons viel uw website op. Uiteraard hebben we ons te houden aan een budget. Ik zie op de site alleen het p.p. tarief voor een verrassingsmenu.
  Vraag: zou u zo vriendelijk willen zijn om mij de kosten aangeven betreft een walking diner of buffet? Aantal personen rond 12-14.

  Groet,

  Andries Jellema

 3. Hallo,

  Zou u mij kunnen vertellen wat de kosten zijn, die verbonden zijn aan een 3-gangen lunch? Kan deze lunch ook bestaan uit een voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht, bestaande uit warme gerechten van de diner-kaart?

  Met vriendelijke groet,
  Laurence

 4. Goedenavond,

  wij zijn druk bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest voor +/- 11 personen op zaterdag 26-08-2017….wij dachten aan een barbecue met speciaal bier proeverij o.i.d.

  Wat zijn de mogelijkheden en wat gaat dit ongeveer kosten?

  Met vriendelijke groet,

  Tyn

 5. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een locatie voor een receptie. Welke kosten rekenen jullie voor een receptie van 2uur? Plus minus 20personen.

 6. Graag ontvang ik een offerte voor feestje op 9 augustus. We dachten aan 4 uurtjes bier/fris/wijn zo vanaf 21.00 uur
  Bittergartnituurtje tussendoor zou lekker zijn. We gokken op 30-35 personen.

  Hoor graag of er nog ruimte is op bovenstaande datum en de tarieven.

  Bedankt

  1. Beste Roel, bedankt voor uw interesse in De Hemel als locatie voor uw gelegenheid. Wij hebben u een mail gestuurd met verdere informatie.

 7. Ik ben bezig een locatie te zoeken voor de kerst -dinner— waar ook wat te doen is voor kinderen onder de 10 jaar we zijn incl met ongeveer 15 personen, mvg Lidy

 8. Ons spreekt het buffet aan voor een groep van ongeveer 30 personen na aanleiding van onze trouwerij die dag. Graag ontvang ik de mogelijkheden, een offerte met betrekking tot buffet mogelijkheden tot drank ect?

 9. Goedemiddag. In april 2023 ga ik met pensioen en wil een borrel met wlking diner geven van 1600 uur tot 2000 uur Max. Zo,n 30 man verwacht ik, wat voor bedrag pp moet ik rekenen. . ? Geen gebak of hapjes vooraf ivm walken dinner en normale biertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *