High Beer bij De Hemel in Nijmegen. Geweldige foodpairing met ambachtelijke bieren. 

High Beer! Geweldige foodpairing met ambachtelijke bieren.

High Beer bij de Hemel in Nijmegen. 4 Heerlijke huisgebrouwen bieren met heerlijke ambachtelijke hapjes.

De volgende bieren worden in de goddelijke high beer geserveerd:

 • Serafijn 5%: fruitig witbier gebrouwen met sinaasappel en koriander
 • Eeuwige Jeugd 6,5%: Zacht blond bier waar je jong van blijft in lichaam en geest
 • Helse Engel 8%: Blonde zachte tripel. Gevleugeld met hop, lichtvoetig en verraderlijk.
 • Nieuw Ligt 10%: Subtiel, zacht en zoet. Gebrouwen met caramelmout, ook wel gerstewijn genoemd.

Prijs: €27,50 p.p. Reserveer nu!

Foodparing High Beer:

Serafijn: 5%

Foodpairing:

De frisse en licht zure smaken en het gebruikte mouten in het bier houden de vis netjes in toom.

Een combinatie die je misschien niet snel verwacht! De volle, licht gerookte smaak van de makreel verdient wel een frisse tegenhanger. De Serafijn met smaken van sinaasappel en citrus gaat deze uitdaging maar al te graag aan!

Eeuwige Jeugd: 6,5%

Foodpairing:

Rotterdamsche Oude kaas is een licht pikante kaassoort die extra lang gerijpt heeft.

De Eeuwige jeugd, een licht blond bier naar de klassieke Belgische stijl. Licht in alcohol en mild van smaak. Met frisse tonen van Europese hoppen en fruitige aroma’s van de huisgist van de Hemel.Het frisse karakter van het biertje combineert prachtig met de  dichtheid en rijkdom van de kaas.

Helse Engel: 8%

Foodpairing:

Sobremesa Chorizo pamplona is een droge worst met een stevige structuur, gemaakt van varkensvlees en verschillende kruiden.

De chorizo is een vrij vettige, pittige en stevige worst waardoor de vergelijkbare smaken elkaar aanvullen. De helse engel een volle blonde trippel verdien ook een stevig hapje zoals deze chorizo, maar pas op door het pittige karakter van de worst blijf je maar doordrinken van dit verraderlijke biertje!

Nieuw Ligt: 10%

Foodpairing:

Heerlijk smeuïge brownie met een vleugje frisse sinaasappel. Deze brownie is zowel vegan als gluten / lactosevrij. Nieuw ligt vinden wij de port onder de bieren en wat combineert er nou niet beter met port dan chocola?

67 thoughts on “High Beer bij De Hemel in Nijmegen. Geweldige foodpairing met ambachtelijke bieren. 

 1. Hallo,

  Ik houd niet zo veel van bier maar het lijkt me wel erg leuk om dit met mijn vriend te doen, is er ook een optie voor wijn?

  1. Hoi Marc,

   Dat verschilt per keer. Ter indicatie: we halen altijd een vers assortiment aan diverse kazen en stukjes worst. Daarbij verschillende soorten brood, mosterd, perenstroop, roomboter en olijven

  1. Je kan via het menu –> contact –> reserveren of via de hanger rechtsbovein direct een reservering maken voor de high beer. Je kan dan “borrel” selecteren en bij opmerkingen vermelden dat het om een High Beer gaat!

 2. We willen met een groep van 10 mensen komen.
  Is het mogelijk dat de helft van de tafel dan High Beer doet en de andere helft een High Tea?

 3. Hallo,

  Wij willen graag met een groep van ongeveer 18 personen komen voor de high beer. Een aantal (5) personen lusten geen bier en zouden graag een high wine willen.
  Is dit ook mogelijk bij jullie? Zo ja, wat is hier allemaal inbegrepen?

  Dan nog een vraag kan een cadeaubon voor high tea gebruikt worden voor een high beer?

 4. Ik wou omdat mijn vriend zoveel van bier houdt hem verrassen met een high bier, maar zelf drink ik geen bier, is er dan een mogelijkheid dat ik dan 6 andere drankjes kan krijgen zoals bijv jus orange of cola?

 5. Hallo,

  Omdat ik de high beer als cadeau wil doen, maar zelf niet zo van bier houdt, is het mogelijk om 6 andere drankjes te krijgen (wijn?) en wat voor hapjes serveren jullie? en is het mogelijk om met een groep te komen?

 6. Kan een high beer ook rond 19.00 uur ‘s avonds? En is het dan eventueel mogelijk om andere gerechten van de kaart bij te bestellen als de geserveerde hapjes niet voldoende blijken voor een volledige maaltijd?

 7. Hallo, is het ook mogelijk een cadeaubon voor de High Beer te bestellen? Graag voor 2 personen. Geliefde zonder de prijs er op, het is immers een cadeautje 🙂

  1. Dat kan, je kan via de webwinkel High Tea bonnen bestellen en in de opmerkingen vermelden dat het high beer bonnen moeten zijn

 8. Hallo,

  Ik zou graag voor donderdag 29 december om 14:00 een high beer willen reserveren voor 2 personen. Is dat nodig? Of kunnen wij gewoon langs komen

 9. Hoi “de Hemel”

  Kan ik op zaterdag a.s. een High Beer Arrangement reserveren voor 3 personen rond 16.00 u?
  Mvg, Harry.

 10. Hoi!

  Dit word een lastige, wij willen graag een high beer met een high tea erbij bestellen (3 voor bier, 3 voor thee). Alleen zijn er 4 van deze mensen vegetariër en 2 daarvan koemelkallergie.
  Zou dit een probleem zijn voor jullie?
  Groetjes

  1. Beste Roos, op dit moment huisgemaakte droge worst (bio), bierkaas van Brouwerij Jopen, Zacht gegaarde buikspek, Grapefruit, Noorse Zalm, en chocoladefudge

  1. De proeverij bestaat uit kleine proef glaasjes. De High beer uit halve glazen bier. Bij een high beer drink je dus aan volume drie biertjes. Bij de proeverij een.

 11. Hi Hemel,

  Hoe groot zijn de porties qua eten? We willen het namelijk binnenkort aan het einde van de dag doen , maar we zitten een beetje te kijken met de verhouding tot een avondmaal.

  Bedankt

  1. Bedankt voor je interesse, De high beer is geen vervanging voor de avondmaaltijd. Het zijn kleine hapjes die de smaak in het bier naar voren halen. Je kan er uiteraard snacks van de borrel kaart of bijvoorbeeld een hamburger van de bistro kaart bij bestellen.

 12. Hii, ik had even een vraagje. Doen jullie nog steeds high beers? Ik ben namelijk opzoek naar een leuk kado voor vaderdag 😉

 13. Als ik op de ‘Reserveer nu!’ link klik staat High beer niet tussen de opties, hoe kan ik deze alsnog reserveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *