Brouwerscafé

Kom bier proeven in ons Brouwerscafé! Speciaal bieren van Stadsbrouwerij de Hemel. Op de begane grond in ons restaurant gedeelte (brouwzaal) & in de kelders van het pand worden verschillende bieren gebrouwen. Ook worden er op basis van de bieren diverse likeuren en jenevers gestookt.

Bier Proeven in het Brouwerscafé

Deze producten van Stadsbrouwerij de Hemel serveren wij in het Brouwerscafé. In ons café kunt u genieten van deze ambachtelijk bereide producten. Beleef het bier optimaal met een Hemelse of Helse Proeverij: van 6 of 10 tapbieren krijgt u dan een klein glaasje met uitleg. In het Brouwerscafé serveren wij 10 huisgebrouwen bieren van de tap, daarmee zijn wij de enige in Nederland die zoveel huisgebrouwen bieren tappen.

Borrel, Lunch, High Tea en Diner

Tevens bestaat de mogelijkheid om te lunchen en te dineren. Voor grotere gezelschappen (vanaf 8 personen) serveren wij speciale lunchmenu’s en hebben wij arrangementen met de Brouwerij (met rondleiding), koffiebranderij de Hemel en Chocobreak (workshops). Naast onze huisproducten en lunches kunt u natuurlijk ook gewoon lekker genieten van een kopje “Holy Beans Koffie” koffie na het winkelen of een lekker glaasje wijn in de avonduren.

Klok en Ada Breedveld

Een mooie bezienswaardigheid in het café is de speciaal voor de Hemel gemaakte klok. De klok wordt aangedreven door een antiek Engels uurwerk en de wijzerplaat is een kunstwerk van Ada Breedveld.