Cycling dinner. 3 Gangen. 3 Restaurants

Doe mee met een uniek cycling dinner! 3 gangen, 3 restaurants, vrijdag 10 oktober 2014.

cycling-dinner-nijmegen

Wat houdt het cycling dinner in?

Doe mee met het Cycling Dinner! Gezellig met wat vrienden of familie beginnen we de avond bij de Ontmoeting met een proeverij van verschillende voorgerechtjes. Geniet, onder het genot van een aperitief, van de diverse tapas gerechtjes die op tafel gepresenteerd worden.

We vervolgen de weg (natuurlijk op de fiets) richting restaurant Veau waar een malse sucadesteak met seizoensgroenten en frietjes wordt geserveerd. De steak is afkomstig van Black Angus runderen, die door een mooie marmering van uitzonderlijke kwaliteit is.

Na het hoofdgerecht bij Veau, fietsen we naar de laatste bestemming van het Cycling Dinner: Restaurant & Brouwerscafé de Hemel, gelegen in de Commanderie van Sint Jan. Hier wordt ter afsluiting van het diner een Grand Dessert geserveerd met verschillende zoetigheden. Uiteraard kan je daarna natuurlijk nog genieten in het Brouwerscafé van huisgebrouwen bieren of een ander lekker drankje.

Informatie over de cycling dinner locaties

De Ontmoeting is een ideale plek om gezellig bij een te komen met vrienden om zo al snoepend van verschillende tapas en een lekker wijntje bij te praten en gezellig avond te starten. De warme kleuren en de mediterraanse en zuid-amerikaanse invloeden maken de Ontmoeting tot een informeel, gezellig en knus restaurant.

Veau. For Meatlovers! Veau staat voor mals vlees , verse producten en heerlijke wijnen. De gemoedelijke en rustige sfeer maken dat je hier op en top kunt genieten van de verwennerijen die Veau te bieden heeft! Zo zult je hier ook verwend worden met een heerlijk stukje vlees . Het welzijn van het rund speelt voor Veau een belangrijke rol, wij hebben voor jou de beste kwaliteit vlees geselecteerd.

De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws pand in hartje Nijmegen. Restaurant de Hemel staat natuurlijk bekend om haar zelf gebrouwen bieren, koffie van koffiebranderij Coffyn en een prachtig terras. De Hemel is een uitstekende locatie voor borrels, lunch, high tea, diner en feesten en partijen!

Direct reserveren

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *