Kerstmarkt bij de Hemel

Vier de Feestdagen op een Unieke Manier met een Kerstmarkt & Bedrijfsborrel bij Restaurant De Hemel!

Dit jaar pakken we bij Restaurant De Hemel extra feestelijk uit met een sfeervolle kerstmarkt gecombineerd met een bedrijfsborrel waar jouw team op een bijzondere manier kan samenkomen. Maak gebruik van onze prachtige kerstsetting, proef lokale lekkernijen, en geef je medewerkers de mogelijkheid om hun eigen kerstpakket samen te stellen – helemaal naar eigen smaak!

Een Onvergetelijke Ervaring voor Bedrijven:

  • Organiseer een bedrijfsborrel in winterse sferen, compleet met verwarmde terrassen, twinkelende lichtjes, en gezellige muziek. Ideaal om samen te genieten en terug te blikken op het afgelopen jaar.
  • Na of tijdens de borrel kunnen je medewerkers de kerstmarkt verkennen en hun eigen kerstcadeautjes uitzoeken, waarmee ze hun persoonlijke kerstpakket samenstellen.
  • Wij zorgen voor een warme ontvangst met glühwein, warme chocolademelk en winterse hapjes, terwijl de sfeervolle omgeving voor een ontspannen en feestelijke sfeer zorgt.

Wat biedt onze Kerstmarkt?
Geniet van een divers aanbod aan kraampjes vol heerlijke, ambachtelijke producten, zoals:

  • Chocolaterie Chocobreak: Verwen jezelf met handgemaakte chocoladevariaties, van klassieke truffels tot verrassende smaakcombinaties.
  • Koffiebranderij Holybeans: Proef en kies uit vers gebrande koffiebonen met karakter, perfect voor de echte koffieliefhebbers.
  • Brouwerij De Hemel: Laat je verrassen door een selectie van onze huisgebrouwen biertjes, van volle donkere bieren tot frisse winterse IPA’s.
  • Bouwerij Oersoep: Frisse en vernieuwende bieren van de Nijmeegse brouwerij Oersoep
  • En nog veel meer verrassende stands met unieke cadeautjes, lekkernijen en lokale specialiteiten.

Waarom kiezen voor onze Kerstmarkt & Bedrijfsborrel?

  • Flexibiliteit: Medewerkers kunnen zelf kiezen wat ze in hun kerstpakket willen, van heerlijke delicatessen tot ambachtelijke producten.
  • Sfeervolle setting: De magische kerstsfeer van Restaurant De Hemel zorgt ervoor dat je borrel een onvergetelijke ervaring wordt, met knusse hoekjes en warme vuurkorven.
  • Lokale producten: Steun lokale ondernemers en verwen je medewerkers met het beste wat onze regio te bieden heeft.

📅 Datum: 9 December tot en met 23 December
🕕 Tijd: in overleg
📍 Locatie: Restaurant De Hemel, franseplaats 1 6511 vs Nijmegen

Reserveer jouw plek op de kerstmarkt!
Wil jij je medewerkers dit jaar verrassen met een unieke kerstervaring? Neem dan contact met ons op om je bedrijfsborrel en toegang tot de kerstmarkt te regelen. Laat een bericht achter op via het contactformulier

Kies voor een Kerstborrel met een Persoonlijk Tintje
Geef dit jaar iets extra’s en laat je team genieten van een bijzondere kerstmarkt, gevuld met lekkers en gezelligheid. Restaurant De Hemel zorgt voor de magie, de sfeer en de heerlijke hapjes – jullie hoeven alleen maar te genieten!