Hotel Suites
Overnachten bij de Hemel: genieten in luxe hotelkamers!

Reserveer direct

U kunt ook bij De Hemel overnachten in een van onze historische hotel suites. Wij beschikken over 2 hotelkamers/luxe appartementen. Deze mooie hotelkamers zijn voorzien van comfortabele Tempur bedden, modern interieur en energiebesparende verlichting. Onze hotelkamers zijn gelegen op een toplocatie in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van de mooiste bezienswaardigheden, winkels, café’s en restaurants die Nijmegen te bieden heeft.

Luxe Suite
De luxe suite is gelegen aan het terras van de Commanderie van St. Jan. De suite is voorzien van een ruime woonkamer en een slaapvertrek met authentiek bad op pootjes en een romantische sfeer. De kamer beschikt over een aparte badkamer, 117 inch TV, keukenblok en een zeer comfortabel Tempur bed. De bank kan worden gebruikt als slaapbank voor 2 personen waardoor deze hotelkamer plaats kan bieden aan maximaal 4 personen.

Basis Suite
Onze basis suite beschikt over een mooie ruimte met slaapvertrek, badkamer en comfortabel Tempur bed. De ingang van deze rustige hotelkamer is gelegen aan het Keumegas. De oude stadsmuur van Nijmegen is nog te zien in de kamer.

One thought on “Hotel Suites

Comments are closed.