Valentijn bij de Hemel

 

 

Vier valentijn bij de Hemel!

Kom met je geliefde, of aanstaande liefde naar de Hemel en vier daar de liefde. Is het je eerste date? geen probleem dan hebben wij een leuke bierproeverij waarbij je elkaar kan leren kennen. Ga voor de hemels  (6 glaasjes) of helse (10 glaasjes)  proeverij. Slaagt de date kan je altijd een hapje blijven eten.

Wil jij je geliefde verassen met een complete dag dan kan je ook overdag bij ons terecht voor een romantische high tea voor 2. Heerlijke zoete en hartige hapjes met verschillende soorten thee. Leuk als lunch of als hapje tussendoor!

Zijn jullie al helemaal content met elkaar. Boek dan lekker een compleet diner voor 2 bij de hemel. Hier serveren wij een voorgerecht die je romantisch met elkaar kan delen. Voor het hoofdgerecht kunnen jullie kiezen uit, spare rits, Griekse stifado, mediterrane visserspot of een heerlijke burger (ook vegetarisch te bestellen). We sluiten het diner af met een granddessert voor 2!

Speciaal voor valentijn hebben wij voor elk koppel ook nog een leuke verrassing om mee naar huis te nemen en je maakt zelf kans op een romantische overnachting voor 2!

Boek hier je tafeltje