Paasbrunch Nijmegen

Binnenkort is het weer zover! Pasen! Tijdens de paasdagen wil je natuurlijk niets liever dan rustig genieten van eten en drinken! Met je familie of vrienden. Restaurant De Hemel is beide dagen geopend voor een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel via ons contactfomulier of via tel. 024-3656394. U kunt natuurlijk ook reserveren voor onze lokaal beroemde High Tea!

Wat houdt de paasbrunch precies in?

Bij de Hemel kunt u in een ambachtelijke setting genieten van verschillende lekkernijen. De Hemelse Paasbrunch bestaat uit een kop huisgemaakte pomodorisoep, verschillende soorten brood waaronder maisbrood, meergranenbrood en croissants. Daarbij serveren wij verschillende soorten beleg, paasstol, een gekookt eitje en een variatie van zoetigheden. Bij deze paasbrunch serveren wij koffie, thee en een glas jus d‘Orange. Geniet in een ongedwongen sfeer van deze uitgebreide brunch met familie en vrienden. Geniet in een ongedwongen sfeer van deze uitgebreide paasbrunch met familie en vrienden.

Wat is pasen?

Pasen wordt dit jaar gevierd op zondag 20 en maandag 21 april 2014.  Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Volgens traditie zetten mensen in hun huis paastakken op en versieren ze hun huis met kuikentjes en paaseieren.  Pasen was oorspronkelijk een feest voor de vruchtbaarheid (typisch lente: bomen liepen uit, bloemen kwamen op, dieren gingen zich voortplanten enz). De paastak symboliseert dit. De paastak wordt versierd met kuikentjes, want dat zijn jonge dieren en met eieren, ultieme symbolen van vruchtbaarheid!

Met hoeveel personen kunnen wij reserveren?

Bij restaurant de Hemel kunnen wij plaats bieden aan gezelschappen vanaf 2 personen tot 150 personen. Als je wilt reserveren voor de paasbrunch zorg dan wel dat je dat op tijd doet, vooral tijdens de feestdagen kan het namelijk erg druk zijn bij De Hemel. Mocht u tijdens de paasbrunch met meer dan 15 personen willen komen, houdt er dan rekening mee dat wij meerdere tafels voor u reserveren. U kunt hierbij uw voorkeur aangeven voor een tafel in ons restaurant gedeelte (binnen) of bij mooi weer een tafel op het terras.

paasbrunch

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *