am·bacht (het; o; meervoud: ambachten) 1. vak waarbij je iets met de hand maakt: het is met hem twaalf ambachten en dertien ongelukken hij slaagt in niets

In De Hemel beleef je de kracht van ambacht. Met veel plezier en een trots gevoel serveren we jou onze heerlijke zelfgemaakte producten. In De Hemel brouwen we onze eigen bieren, branden we onze eigen koffie en maken we onze eigen chocola!

Geniet van onze eigen ambachtelijk gebrande koffie

Passie proef je. Optimaal genieten van de kleine dingen in het leven. Holy Beans koffie’s zijn geselecteerd om specifieke momenten op je dag nog intenser te laten beleven. De bonen worden met hartstocht geselecteerd en gebrand. Deze passie proef je terug!

Website Holy Beans

Onze bieren

In het Brouwerscafé serveren wij 12 huisgebrouwen bieren van de tap, daarmee zijn wij de eerste in Nederland die zoveel huisgebrouwen bieren tappen.

 • Luna

  Bier in pilsener stijl, lichtgekleurd met een aangenaam hoparoma, gefilterd. (5%)

 • Godelief

  Type Belgisch ale, mild en mooi, van lichtbruin mout voor een vleugje caramel. (5%)

 • Serafijn

  Hemels witbier van tarwe- en gerstemout met sinaasappelschil en koriander voor de typische fruitigheid van Nederlands eerste witbier. (5%)

 • Helse Engel

  Tripel, de naam zegt het al; zo verleidelijk dat een waarschuwing nodig is! (8%)

 • Nieuw Ligt

  De zwaarste, vol van smaak, kleur en body, ondanks het hoge alcoholgehalte een mooie balans (10%)

 • Mariken

  Ons zomerbier blond van kleur, fris en aromatisch gekruid. (6%)

 • Moenen

  Het winterbier, gebrouwen met gerookte mout, dus met een uitgesproken rokerig aroma, echt iets voor liefhebbers van een eigenzinnige biersmaak. (6%)

 • Grand Cru

  Zwaar bier; 12% alc; 33cl. Gebrouwen om lang te rijpen

Als kers op de taart...

Als een bonbon bij de koffie

van Chocolaterie Chocobreak

TijsWorst wordt kleinschalig gemaakt in de Commanderie van St. Jan met beproefde recepten, goed vlees, echte kruiden en een professionele aanpak. Altijd handgemaakt. Altijd puur van smaak. Ja, dat proef je. En nee, in de winkel is deze worst niet te krijgen. Alleen in de Hemel!