Polaroid cartridges (2 x 10 foto’s)

17.00 incl. BTW

Bestel extra foto’s bij je Polaroid camera, zodat je alle gasten er zeker op krijgt!

De set bestaat uit een dubbelverpakking van 2 keer een cassette met 10 foto’s. Je kunt hiermee dus in totaal 20 foto’s maken. De polaroids hebben een formaat van 10,8cm x 8,6cm met daarop een foto van 9,8cm x 6,2cm.

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Polaroid cartridges (2 x 10 foto’s)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

 • Polaroid camera

  25.00 incl. BTW

  Huur een Fuji polaroid voor je feest en leg alle gasten sfeervol vast, op authentieke polaroids!

  Klikken en meteen afdrukken, wat wil je nog meer? Leg al je gasten sfeervol vast, zoals vroeger. Geef ze bril, hoedje of snor mee en ‘KLIK!’, hun blikken vereeuwigd. Plak de polaroids in een gastenboek voor nog meer plezier ná je feest.

  De Fuji Instax Wide wordt geleverd met volle batterijen en reservebatterijen. De bediening is kinderlijk eenvoudig: druk op de knop en klaar! De polaroids zijn 8,6cm x 10,8cm en de foto erop is 6,2cm x 9,9cm. Je kunt met stift dus nog een paar woorden kwijt onder de foto.

  Wij zorgen dat alles klaarligt bij De Hemel, de dag dat je aankomt. Wij zorgen ook dat alles weer wordt opgehaald. Geen gesjouw dus, alleen maar mooie herinneringen maken!

  Vergeet niet om cartridges te bestellen! Je kunt ze eenvoudig toevoegen in deze webwinkel.

  ps: iedereen denkt dat je met polaroids moet wapperen, maar dit is NIET WAAR! Gewoon laten liggen, of vasthouden, een beetje geduld, en je foto verschijnt vanzelf 🙂

  In winkelmand