Catering

Catering

Bij de Hemel in Nijmegen kunt u niet alleen bij ons op locatie verwend worden, wij kunnen ook naar u toe komen! Een greep uit onze mogelijkheden:

✓ BBQ Catering
✓ Buffetten
✓ High Tea
✓ 3-5 gangen diners
✓ Bieren van de Hemel
✓ Frisdranken, wijnen e.d.
✓ Vriendelijk en vakbekwaam personeel
✓ Aankleding c.q. decoratie

Klik hier om direct contact op te nemen.

High Tea Catering

Genieten van onze High Tea bij u op locatie! De high tea werd uitgevonden door Hertogin Anna of Bedford, zij vond de tijd tussen lunch en diner te lang zodat ze rond de klok van 16.00 uur erg hongerig werd. Rond het jaar 1840 nam ze een initiatief, ze gaf haar bediende de opdracht een blad met sandwiches, cake en thee op haar kamer te brengen. Dit beviel haar zo goed dat ze al snel een aantal vriendinnen uitnodigde om met elkaar te genieten van de vele lekkernijen en kopjes thee die haar kokkin bereidde. Wij komen graag onze High Tea graag bij u op locatie bezorgen. Een Hemelse High Tea bestaat uit koffie en thee. Daarnaast serveren wij heerlijke petit fours, chocolade fudge en chocolade crunch, spekkoek, brownies en scones met clotted cream en marmelade. Daarbij belegde sandwiches met een tonijnsalade, eiersalade en ham met huisgemaakte pestomayonaise. Mocht u wegens dieetwensen of allergieën iets anders willen kan dat natuurlijk ook. Dit alles voor een prijs van €24,50 per persoon.

Diner Catering

Wilt u liever een diner op locatie dan komen wij graag bij u langs. Bij u thuis of op werk serveren wij een op maat gemaakt Hemels buffet. In overleg met u stellen wij een heerlijk buffet samen met voor iedereen wat wils. Mochten er dieetwensen of allergieën zijn zullen wij ook hun van iets hemels voorzien. Ook werken samen met De Ontmoeting voor de catering van Tapas! Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Prijzen in overleg

Dranken Catering

Natuurlijk weet u dat wij bieren hebben van onze eigen stadsbrouwerij. Deze bieren kunnen wij ook tappen op uw gelegenheid! Neem contact op voor de mogelijkheden.

5 thoughts on “Catering

  1. Graag zou ik de prijs willen weten wanneer ik voor 14 personen een diner aan huis wil organiseren. De prijs van zowel de 3-, 4- en 5-gangendiner.

  2. Goeiemiddag,
    Wat zijn de kosten als wij voor ongeveer 8 personen een high tea willen laten bezorgen bij ons op het werk? Wij zijn gevestigd in Nijmegen aan de Kapittelweg 33 Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

    Mvg. Mirella van Haren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *